Валута
BGN
 • USD
 • EUR
 • AUD
 • GBP
 • BGN
 • CAD
 • CZK
 • DKK
 • HUF
 • ISK
 • NOK
 • PLN
 • RON
 • RUB
 • SEK
 • CHF
 • TRY
 • JPY
 • MDL
 • RSD
 • UAH
Език
Меню
Профил
Език
Начало Марки

Марки

«1»

Perletti

Perletti S.p.A - Италия е европейския лидер по продажби - над 6 млн. чадъра годишно.

http://www.perletti.it

161
продукти

HatYou

Марката HatYou е част от групата на Mirage – италианска компания, специализирана в изработката на модни аксесоари, създадена през 1988 г. Резултат на дългогодишния ѝ опит са четирите марки, които ние предлагаме – HatYou, Granadilla, JailJam и Mess. Всяка марка отговаря на различните клиентски търсения и вкусове. Моделите са проектирани и разработени от творческия екип на компанията от дизайнери експерти. Производството е в Италия и Китай.

Широката гама аксесоари на марката HatYou ще задоволи всеки каприз. Зимни и летни модели модни аксесоари за дами и господа. Разнообразни стилове – ежедневен, модерен, класически, актуални материи в модерните за сезона цветове.

Пролетно - лятната колекция предлага шапки, шалове, плажни чанти. За дамите - широкополи шапки, шапки с периферия -  ежедневни или за плажа, летни шапки от слама, памук и др. в различни дизайни и цветове с възможност за комбиниране с плажна чанта. За господата  - летни каскети, бейзболни шапки и шапки с периферия от лен, памук, слама и др. в класически или модерен стил.

Есенно-зимната колекция включва разнообразни дамски и мъжки шапки, шалове, ръкавици. Филцови и плетени шапки, плетени ръкавици, различни шалове. Материите са качествени, а моделите– ежедневни, модерни или класически.

 

424
продукти

Granadilla

Съвременна елегантност

Granadilla се заражда с идеята да предложи аксесоари подходящи за снежни приключения в Италианските Алпи, които са луксозни, с отличаващ се дизайн, а едновременно с това - висококачествени и удобни. Постепенно марката става популярна и идеята се доразвива в аксесоари подходящи и за градски условия.

Днес елегантността е ключов момент от колекциите на Granadilla, в които висококачествените материи и скъпоценни прежди са украсени с пайети, кристали Swarovski, кожа и метални влакна. Вниманието към детайлите и превъзходният дизайн, интерпретиращи традицията и творчеството по съвършен начин, превръщат аксесоарите Granadilla в идеален синтез на ежедневния и шикозен стил. Луксозни аксесоари, които се адаптират към всяка визия -  празнуващи женската красота или допълващи напълно стила на съвременния джентълмен те са идеални за града, макар и вдъхновени от снежните Алпи.

Сладостната мекота на мохер и ангора, неповторимостта на кашмира, елегантността на кожата се сливат в деликатна симфония в колекциите на Granadilla, обхващи съвременните тенденции и ориентирани към търсене на същественото – хармония в природата и технологично развитие.

Духът на Granadilla е елегантен и изискан, изтънчена съблазън, претворена в съвременен непринуден стил.

https://www.granadillafashion.it/

80
продукти

Ma.Al.Bi.

Името на компанията е съкращение от Manifatture Alto Biellese  - Произведено в Биела *.

MA.AL.BI.  e компания, чиято история датира от 1947 г. В продължение на три поколения MA.AL.BI.  създава прекрасни аксесоари, произведени с най-фините прежди, поддържайки стил и качеството, като своя отличителна черта.

* Град Биела е наричан още и Град на вълната. Традициите в обработката на вълна датират от средновековието и това е причината заедно с индустриалната революция в Биела да бъдат изградени едни от най-значимите в световен мащаб текстилни предприятия. Предприятия, които са пионери в стандарта за качество при обработката на вълна, коприна и кашмир. Няколко са значимите световни модни марки, чийто роден град е Биела. MA.AL.BI е част от тази история.

 

https://www.maalbi.com/en/

52
продукти

Raffaello Bettini

 

Raffaello Bettini, основана 1938 г  - символ на италианското съвършенство в изработката на шапки.

Майсторство и страст

Аксесоарите Raffaello Bettini са комбинация от лукс, качество и изключително майсторство предавано от поколения.  Те са страст, желание за обновяване и поглед в бъдещето, вдъхновени от непрекъснато изследване на нови материи, технологии, цветове и стилове.

Произведено в Италия

Продукцията на Raffaello Bettini е изцяло произведена в Италия от екип от квалифицирани работници с дългогодишен опит в областта на производството на шапки.

Повече от век история

Предисторията на фирмата е завладяваща семейна сага с уникален сюжет. Сагата се развива вече повече от век и достига бреговете на противоположни континенти. В нея се преплитат традиции и иновации.

Компанията Raffaello Bettini пази индустриалното наследство на фабриката за шапки Oreste Cinelli, основана през 1886 г в Синя, Тоскана. Фабриката превръща града в един от най-големите производители на тоскански и италиански шапки. Племенникът на Oreste Cinelli, а именно Рафаело Бетини се оказва излючителен предприемач. Той е основен фактор градът да стане един от най-важните индустриални центрове в Тоскана по това време. През далечната 1938 г е основана компанията Raffaello Bettini, специализирана в производството на сламени шапки и носеща името на своя талантлив собственик.

Историята на компанията продължава. След толкова години бизнесът се развива успешно. Предлаганата гама продуки е разширена. Колекцията включва висококачествени филцови и плетени шапки, плетени шалове, ръкавици. Продукцията се изнася на основните пазари в Европа, Азия и САЩ. Настоящ собственик е Джовани Папини – внук на Рафаело Бетини. От 1977 негов партньор е съпругата му Алесандра,  част от историята на друга известна  фабрика за шапки в Синя: Felice Marinesi & Co, основана през 1875 година.

 

 

 

 

https://raffaellobettini.it/en/

56
продукти

Pulcra

Creators of beautiful things since always! In 1982 was born a young, dynamic company which has started working in the fashion textile accessories creating “beautiful things” (…that is in fact also what our company name means). We currently produce special scarves, we study together with you how to customize them and make them more exclusive and nonepareil. Our wish has increased and through a strict collaboration with our customers we are reaching now targets we didn’t even dare to think of before.

122
продукти

MESS

За него, за нея, за най-малките - за всички, които харесват заниманията и спорта на открито MESS предлага ежедневни и практични спортни аксесоари. Марка създадена от комбинацията на функционалност, стил и италиански дизайн.

https://www.miragesrl.com/en/mess-brand/

29
продукти

Tony Perotti

Кожени аксесоари

7
продукти

Goodwin - Италия

Бижутата са произведени за Goodwin - Италия в КНР.

0
продукти